Соопштение–акција за чистење

Во текот на денешниот ден се спроведе акција за чистење и хортикултурно уредување на Клинички Центар “Мајка Тереза” – Скопје, во која активно учество земаа и екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Related Posts

About The Author