Одложена најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека работењето на уличниот дефект ф-100 мм на ул.2 бр.267
с.Студеничани, поради технички причини се ОДЛОЖУВА за некој од наредните денови.
За точниот термин ќе бидете навремено известени.

Related Posts

About The Author