Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 26.10.2018 година поради уличен дефект ф-80мм на
ул.Малешевска 43, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата
Драчево,додека во с.Долно Лисиче можно е намалување на притисокот.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување.

Related Posts

About The Author