Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден (Вторник) 18.09.2018г.поради дефект на огрлица ф-400мм на
ул.Никола Карев 129 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Момин Поток
(Криви Дол) и Црква Св.Ѓорѓија од 09:00 часот.

Related Posts

About The Author