Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 14.09.2018г поради водоводен приклучок ф-100мм на
ул.Железничка бб,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од ул.50-та
Дивизија,Железничка,Панче Караѓозов,Министеррство за здравство и неколку
објекти од 09:30ч до завршување.

Related Posts

About The Author