Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 14.07.2018г. (сабота)поради реконструкција на водоводна мрежа ф-100мм на  ул. 23-Октомви  рас. со Бојмија со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од   висока  зона   Бојмија згр 2,4,6,8 и дел од ул.23-Октомври. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 до завршување.

Related Posts

About The Author