Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани

 

Во понеделник 15.07.2018 година повторно ќе се врши чистење на резервоарот Сопиште. Прекин на водоснабдување ке има во населените места Ракотинци Добри Дол и Сопиште во период од 8 и 30 до 14 и 30 часот.

Related Posts

About The Author