Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 13.07.2018 (петок), поради реконструкција на водоводна мрежа ф 125 мм на ул.Ѓуро Ѓоновиќ 78 во нас.Маџир Маало, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Маџир Маало од 10:00 часот до завршување.

Телефон за информации: 023073010

Related Posts

About The Author