Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 год.поради уличен дефект ф-100мм на ул.Среќко Пужалка 39 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување.

Related Posts

About The Author