Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека поради технички причини дефекот закажан за 17.04.2018г се
одложува за (четврток) 18.04.2019 поради водоводен приклучок од ф-100мм на
ул.Христо Смирненски 58,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците
од истата улица од 09:00ч до санирање.

Related Posts

About The Author