Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 17.04.2018г поради водоводен приклучок од ф-100мм на
ул.Христо Смирненски 58,прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците
од истата улица од 09:00ч до санирање.

Related Posts

About The Author