Најава за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден (Среда) 20.09.2018г.поради поврзување на нова мрежа
ф-150. На ул Аминта 3.ти ,во градскиот парк прекинато водоснабдување ќе имаат
Хотел Парк и корисниците околу Градскиот Стадион Филип Втори од 10:00.часот
до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author