Најава за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 19.03.2019 (вторник), поради дефект на затворач ф-150
на Бул.Јане Сандански 59, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од
истиот булевар,односно зградите од број 57 до 107.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување.

Related Posts

About The Author