Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека уличниот дефект од ф-100мм на раскрсницата Питу Гули/Димитар
Пандилов е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 13.09.2018 во 15:00 часот.

Related Posts

About The Author