Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ППХ на раскрсницата Орце Николов/Драган Ѓаконовски
Шпато е саниран .Водоснабдувањето е нормализирано на 13.09.2018 во 10:10 часот.

Related Posts

About The Author