Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ул.1 карши продавница во Добри Дол е саниран
водоснабдувањето е нормализирано на.09.08.2018г. во 14:30часот.

Related Posts

About The Author