Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека изведувањето на водоводниот приклучок од ф-125 мм е
завршено.Водоснабдувањето е нормализирано на 08.08.2018 во 12:00 часот.

Related Posts

About The Author