Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,

 

Ве известуваме дека уличниот дефект на ул.1 Усје(кај продавница Трајче Пром)е саниран.Водоснабдувањето е нормализирано на 13.07.2018 во 13:45 часот.

Related Posts

About The Author