Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,

 

Ве известуваме дека  дефектот на приклучна цевка од ф-1“ на ул. Жванска 2 е саниран.Водоснабдувањето е нормализирано на 13.07.2018 во 12:50 часот.

Related Posts

About The Author