Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,

 

Ве известуваме дека  најавеното чистење на резервоарот Сопиште е завршено. Водоснабдувањето е нормализирано на 13.07.2018 во 11:15 часот.

Related Posts

About The Author