Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека најавениот прекин на вода од 08.06.2018г. кој беше поради
промена на три затворачи од Ф-80мм на ул.Македонија крстосница со ул.Даме
Груев е саниран водоснабдувањето е нормализирано на.10.06.2018г. во 13:45часот.

Related Posts

About The Author