Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека најавениот дефект од 22.12.2018 на Бул.Србија бб, е саниран
на 23.12.2018г. Водоснабдувањето е нормализирано во 11:40часот.

Related Posts

About The Author