Известување нормализирано водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека уличниот дефект ф-80мм на ул.Мирче Ацев 171(Центар) е саниран.
Водоснабдувањето е нормализирано на 12.12.2018 во 11:20 часот.

Related Posts

About The Author