Известување за саниран дефект

Почитувани,

 

Ве известуваме дека дефектот на ул.Ѓуро Ѓоновиќ раскрсница со Охридска во населба Маџар Мало е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 26.07.2018г.  во 17:00 часот.

Related Posts

About The Author