Известување за саниран дефект

Почитувани,

 

Ве известуваме дека водоводниот приклучок на Бул. Македонска Косовска Бригада ( до ресторант Аванти) н.Чаир е завршен и водоснабдувањето е нормализирано во 14:30 часот.

 

Related Posts

About The Author