Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ул.Булeвар Кочо Рацин 36 во населба Центар е
саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 17.07.2018г. во 12:00 часот.

Related Posts

About The Author