Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ул. 23-Октомври рас.со Бојмија е саниран,
водоснабдувањето е нормализирано на .14. 07 .2018г. во 12:00часот.

Related Posts

About The Author