Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме, дека дефектот на ул.23-Октомври раскрсница со ул.Бојмија,е саниран,
водоснабдувањето е нормализирано на 14.07.2018г во 12:00 часот.

Related Posts

About The Author