Известување за саниран дефект

Почитувани,

 

Ве известуваме дека реконструкцијата на водоводата мрежа на ул.Ѓуро Ѓоновиќ бр.78 во населбата Маџар маало е завршена и водоснабдувањето е нормализирано во 13:15 часот.

 

Related Posts

About The Author