Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 16.04.2019г дека дефектот на ул.Раде Јовчевски Корчагин 19 е
завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 11:00ч завршено.

Related Posts

About The Author