Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 19.03.2019г дека дефектот на Бул.Александар Македонски бб
(кај школото Партени Зогравски) е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 19:30ч
завршено.

Related Posts

About The Author