Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 09.01.2019г дефектот на ул.Душан Тацковиќ 12 е завршен,
водоснабдувањето е нормализирано во 11:20ч завршено.

Related Posts

About The Author