Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека најавениот дефект на 07:01:2019г. на ул.Васил Ѓоргов 34 е
саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08:01:2019г.во 15:30 часот.

Related Posts

About The Author