Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 06.01.2019г дефектот на раскрсницата на ул.Бошко Буха со
Ернест Телман е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 19:15ч завршено.

Related Posts

About The Author