Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот на ул.Анри Барбис 1 во населба Маџари е саниран,
водоснабдувањето е нормализирано на 19.09.2018г. во 15:00 часот.

Related Posts

About The Author