Известување за саниран дефект

Почитувани,
Ве известуваме дека дефектот во населба Тафталиџе на .ул.Бул.Партизански
Одреди бр 116 е. саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 14:15 часот.

Related Posts

About The Author