Известување за саниран дефект

Почитувани,

 

Ве известуваме дека водоводниот дефект на крстосницата од улиците Аминта Трети и Чедомир Миндеровиќ е завршен и водоснабдувањето е нормализирано во 12:35 часот.

 

 

 

 

Related Posts

About The Author