Известување за прекин во водоснабдувањето

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 17.10.2018. поради дефект на шибер од Ф-100мм
на ул. Виктор Иго бр. 23 во населбата Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе
имаат корисниците од ул. Виктор Иго ,Драга Стојанова , Дренок и ул. Антон Попов од
11:45 часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author