Известување за прекин во водоснабдувањето

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 15.09.2018 поради дефек на огрлица од ф 300мм на
ул.376 бр. 43 во населба Топаана , прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците од ул. Самоилова,населба Топаана дел. од ул . Џон Кенеди и
Америчка амбасада 08:30 часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author