Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 18.05.2018г. поради уличен дефект од ф100мм на
ул.Коста Новаковиќ раскрсница со Методија Шаторов Шарло, прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Коста Новаковиќ бр.7 и 9 и
Поликлиника Јане Сандански од 09:00 часот до завршување.

Related Posts

About The Author