Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 14.04.2019г.поради дефект на Против Пожарен Хидран
Ф 80м.м. на Бул. Македонска Косовска Бригада 2/7 со прекинато водоснабдување ке
бидат дел од корисниците од Бул. Македонска Косовска Бригада и дел од Визбегово
позади КПД Шуто Оризари од 14:50 часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author