Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 18.03.2019г.поради уличен дефект . На Ул.бул
.Александар Македонски кај училиштето и дом Партение Зографски , прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците нас дел. Маџари дел. од Ченто и населба
Хиподромод порадин скинато цевка од страна на приватна фирма од 14:30.часот
до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author