Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 18.03.2019.поради промена на шибер од Ф-80мм на
ул.Васил Главинов раскрсница со Булевар Партизански Одреди во населба Центар,
прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Васил Главинов, Скопска и
Никола Кљусев од 09.00часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author