Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 07.03.2019г.поради дефект на водоводен затфарач
ф100м.м. на улица Орце Николов 98 со прекинато водоснабдување ке бидат
корисниците од улицата Орце Николов од раскрсницата со Аминта трети до
раскрсницата со Мирослав Крлежа од 09:00часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author