Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 27.02.2019г, поради уличен дефект ф-125мм на
ул.Брсјачка Буна 137, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од
истата улица и дел од ул.Пелагонија од 08:30ч до завршување.

Related Posts

About The Author