Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 14.05.2018г. поради изведување на водоводен
приклучок од ф100мм ул.Никола Тримпаре 10б ( Центар ) , прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Никола Тримпаре и потегот од
ул.Аминта Трети до ул.Рајко Жинзифов од 10:00 часот до завршување.

Со почит,
Референт на смена
Анита Крстиќ
Дежурно-информативен Центар
ЈП Водовод и канализација-Скопје
Лазар Личеноски бр.9, 1000 Скопје
Тел/факс: 02 3073 010
Е-mail:[email protected]
[email protected]
www.vodovod-skopje.com.mk

Related Posts

About The Author