Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 23.01.2019г.поради уличен дефект ф100м.м.на
ул.Методија Митевски карши О.У. Рајко Жинзифов прекинато водоснабдување ќе
имаат корисниците од ул.Методија Митевски и Август Цезарец од 09:30ч. до
завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author