Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 09.01.2019г. поради дефект на ППХ на ул.Ганчо
Хаџипанзов раскрсница со ул.Капиштец, прекинато водоснабдување од 10:10 часот
ќе бидат корисниците на улица Ганчо Хаџипанзов и Капиштец до завршување.

Related Posts

About The Author