Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 09.01.2019г, поради уличен дефект во ф-80мм во
ул.Душа н Тацковиќ бр.12 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од
истата улица од 09:15ч до завршување.

Related Posts

About The Author