Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 08.01.2019г.поради уличен дефект Ф-80 мм на ул.Васил
Ѓоргов бр.34 во нас.Капиштец , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на
дел од улиците:Васил Ѓоргов, Миле Поп Јорданов, Јуриј Гагарин, блоковите број 1,3
и 5 на ул. Франклин Рузвелт и Министерство за економија од 08:00 часот до
санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author